vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

16 juni 2022

Wat kun je dragen bij schurende bovenbenen?

Een lange onderbroek is ideaal als je last hebt bij schurende bovenbenen. Deze comfortabele long shorts zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

Zo’n extra laag stof tussen je benen heeft namelijk een belangrijk voordeel: het gaat schuren tegen. Een probleem dat veel vrouwen zullen herkennen. En niet alleen als je stevige bovenbenen hebt. Een langere onderbroek is dan alles wat je nodig hebt om dat vervelende gevoel tegen te gaan.

Ook kun je deze lange short voor dames dragen als korte legging onder een rok of jurk. Ideaal op de fiets! Mocht deze lange onderbroek toch te zien zijn is dat geen enkel probleem, we hebben ook elegante modellen met kant.

Ben je op zoek naar een naadloos model short long? Dan is de Ten Cate Secrets lange onderbroek een must. Deze short long zit de hele dag perfect en tekent niet af onder je kleding dankzij de naadloze afwerking. 

Liever een kantje? Dan is de Mey Light Long Pants wat je zoekt. De populaire Mey Lights serie voelt aan als zijde. Het materiaal is gemaakt van zachte pima katoen aan de binnenkant. Voor een natuurlijk gevoel op je huid. De buitenzijde is gemaakt van viscose, voor een gladde en glanzende look. 

Gewone basics van katoen hebben we uiteraard ook. Ten Cate short long 2pack is een voordelige keuze en komt in wit, zwart of huidskleur. De kleur nude (huid) is hierbij ideaal onder witte kleding, want dit schijnt niet door.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »