vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

8 juli 2024

Zomer Sale

Lingerie en badkleding met korting

Yes! De opruiming is begonnen. En hoewel de zomer nog niet echt lijkt te beginnen maken wij toch al plek voor de nieuwe herstcollecties. Daarom shop je nu extra voordelig je lingerie en badkleding bij ondergoedwinkel Mooi Eronder.

Bikini's en badpakken in de sale

Dit jaar verkopen we bij Mooi Eronder voor het eerst dames badkleding. En het was een groot succes! Onze laatste maten koop je nu extra voordelig met 20% korting. Bikini's en badpakken van Marie Jo, PrimaDonna, Anita en Ten Cate. Wacht niet te lang want op is nu écht op.

Nachtkleding met korting

Slaap jij in een oud verwassen T-shirt? Gun je zelf een heerlijke pyjama of nachthemd! Geloof ons, je zult je er prachtig in voelen en heerlijk in slapen. En je shopt nu nieuwe nachtkleding voor dames en pyjama's voor mannen nu extra voordelig tijdens onze super sale.

Sale ondergoed

Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment in dames ondergoed en heren ondergoed. Uitlopende kleuren, series en laatste maten vind je nu voor een voordelige prijs. Je kunt online winkelen maar ook onze winkels bezoeken in het centrum van Maastricht. Je vindt ze vlakbij het Vrijthof op slechts 50 meter van elkaar in de Platielstraat en aan het Amorsplein.

Opruiming bij Mooi Eronder

Je shopt gemakkelijk bij onze dames sale en heren sale. Met de filters kun je zoeken op kleur, maat, materiaal en merk. Zo vind je gemakkelijker wat je zoekt. Heb je nog vragen? Dan staan we dinsdag t/m zaterdag voor je klaar. De winkels zijn in de zomermaanden juli en augustus extra gesloten op maandag. We versturen gratis vanaf €59 en je ontvangt altijd een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »