vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

24 juni 2024

Shapewear

Chantelle Smooth Comfort

Na het succes van de soft stretch lanceert Chantelle een nieuwe lijn met shape wear. Smooth Comfort corrigerend ondergoed zorgt ervoor dat je kleding nog mooier zit en je je wel comfortabel voelt.De speelse lijnen geven net dat beetje extra. De maatvoering bij Chantelle is 38=S, 40=M, 42=L, 44=XL. In onze ervaring vallen de slips kleiner uit dan andere shapewear, maar het is afhankelijk van wat je zelf prettig vindt dragen natuurlijk!

Shape String

We hebben op veler verzoek een corrigerende hoge string toegevoegd aan onze collectie. Chantelle Smooth Comfort taille string met light control shape is geschikt voor elke dag. De kleur nude is perfect om te dragen onder wit maar de string is ook verkrijgbaar in de kleur zwart.

Shape Tailleslip

Deze shape slip komt tot in de taille en tekent niet af onder je kleding. Met licht shape level (light control), gemaakt van elastische microvezel die zacht aanvoelt en geschikt is voor elke dag. Verkrijgbaar in nude of zwart en in de maten S t/m XL.

Shapewear bij Mooi Eronder

Bij ondergoedwinkel Mooi Eronder hebben we corrigerend ondergoed van verschillende merken. Naast de nieuwe Smooth Comfort serie van Chantelle hebben we ook shapewear van Mey en Ten Cate. Wat zijn de verschillen? De Mey serie Nova komt in twee modellen: high waist en short met pijpjes. Gemaakt van katoen-modal en hiermee een hele andere look en feel. De Ten Cate Shape is gebaseerd op de succesvolle naadloze serie Secrets. Verkrijgbaar als tailleslip en corrigerend dames hemd die niet aftekenen. Het powernet zit rondom de taille bij het hemd en vooraan bij de slip (dus niet corrigerend bij de billen of buste). Heb je nog vragen over onze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »