vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

2 september 2022

Wat draag je onder je overhemd?

Of je nu iedere dag een overhemd draagt of eenmalig onder je trouwkostuum. Je wilt er zeker van zijn dat je onderkleding daarbij de hele dag perfect zit. Geen vervelende zweetplekken of opkruipende stof. Kies daarom voor het speciaal ontwikkelde business shirt van Mey.

Dit unieke eronderhemd is gemaakt van ademende stof: een combinatie van katoen, micro-coolmax en een beetje elastaan. Deze unieke microvezels garanderen een maximale vochtopname. De unieke structuur laat zich het beste vergelijken met een propeller. Deze kunnen ook kleine hoeveelheden vocht van de huid opnemen en vervolgens naar de vezels leiden zodat je een droog gevoel ervaart.

De pasvorm is ook helemaal op je wensen aangepast. Mooi nauwsluitend, diepe V-hals en langer aan de achterkant. Zo blijft je ondershirt perfect zitten. Door de innovatieve inzetten onder de oksels en bij de nek is er geen transpiratie zichtbaar bij je bovenkleding. Het materiaal is geurremmend door zilverionen die in het garen zijn geïntegreerd en niet uitgewassen kunnen worden.

De buitenste laag van de speciale inzetstukken bestaat uit hydrofoob materiaal dat vocht afstoot. Het gaat hiermee niet naar je overhemd maar blijft tussen de twee lagen stof zitten en kan daar drogen. De binnenste laag van de pads, onder de oksels en de nek, is gemaakt van een materiaal met hydrofiele eigenschappen. Dit neemt het vocht zeer snel op en zorgt voor een droog gevoel op uw huid.

Hierdoor ben je zeker van een fris gevoel, de hele (werk)dag lang.

Ontdek de opties van de Dry Cotton Functional serie hier bij Mooi Eronder.  Kies voor het shirt in wit met diepe V-hals in de gewone variant, de slim fit of ga voor de kleur nude. Er is voor ieder wat wils. Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar onze ruime collectie van Mey voor heren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »