vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

26 augustus 2022

Ken je lingerie merk Anita al?

Anita is al jarenlang een begrip in de lingerie wereld. Al sinds 1886 producent in lingerie en marktleider op het gebied van sportbh's en bh's zonder beugel. Ook het 'zusje' Rosa Faia is een topmerk als het om lingerie gaat maar dan met een moderne twist.

Een geschiedenis lesje

De basis voor het bedrijf werd gelegd in 1886 door Ernst Max Helbig in het Duitse Dresden. Aan het begin werden er bretels geproduceerd maar dit wordt al snel uitgebreid met korsetten, jarretels en de allereerste bh's. Rond de jaren 30 werken er maar liefst 300 naaisters voor het merk Anita en groeit het merk hard. Na de oorlogsjaren wordt het bedrijf verplaatst naar Brannenburg. De collectie wordt uitgebreid met lingerie en badmode voor voedende moeders en voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan.

Van idee tot bh

Een bh maken is niet gemakkelijk. Er zijn vele stappen en handelingen nodig, dit alles om de hoge kwaliteitseisen van Anita te behouden. Een bh wordt uitvoerig getest voordat het in productie wordt genomen. Deze worden geproduceerd in eigen Anita fabrieken in oa. Portugal, Tsjechië, Thailand en Myanmar. Voor elke maat wordt er een passend patroon gemaakt. Dit zorgt voor een optimale pasvorm en zorgt voor soms wel meer dan 50 afzonderlijke patronen! De ervaren naaisters zorgen vervolgens voor een perfecte bh.

De verschillende merken

  • Anita since 1886, ruime keuze in bh's zonder beugel met perfecte pasvorm. Vaak hebben bh's bredere schouderbandjes en zorgen voor een optimale steun
  • Rosa Faia, modieuze lingerie voor de moderne vrouw. Met luxe kant of trendy kleuren en uiteraard van de beste kwaliteit
  • Anita Care, speciale lingerie geschikt voor het dragen van protheses met een maximaal draagcomfort en vrouwelijke look
  • Anita Active, functionele sportbeha's met moderne look en optimale steun. Ook bij intensieve sporten zoals hardlopen of paardrijden.

Anita is al jaren een begrip. Bij Mooi Eronder vind je meerdere modellen bh's zonder beugel van Anita. Zo hebben we comfortabele softbh's van anita since 1886, trendy beugelloze bh's van Rosa Faia, fijne bustiers die ook geschikt zijn voor protheses uit de care lijn en functionele sportbh's uit de Actie serie. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »