vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €59 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

17 juni 2024

Badkleding voor dames

Badkleding voor vrouwen

Heerlijk flaneren, een dagje strand of een frisse duik in het zwembad. Het kan allemaal met onze nieuwe badmode collectie voor dames. Met trots kunnen we aankondigen dat we vanaf nu ook een ruim assortiment hebben in bikini's, tankini's en badpakken. Om te beginnen van de merken Marie Jo, PrimaDonna en Ten Cate.

Marie Jo Swim

De collectie van Marie Jo kenmerkt zich dit seizoen prachtige kleuren, sexy snitten en verrassende looks. Helemaal volgens de laatste trends maar ook net zo comfortabel om te dragen. Dit seizoen zien we retro XL zigzagprints, neon kleuren en swirl effecten. Combineer met de passende accessoires voor een complete beachlook en je voelt je op en top zelfverzekerd.

PrimaDonna Swim

Sexy, sporty en sophisticated. Zo laat de nieuwe badkleding van PrimaDonna zich het beste omschrijven. De perfecte fit voor dames met vollere boezems om zelfverzekerd te stralen in de nieuwste swimwear. Dit seizoen zien we retrostoffen, ninetieslooks en flowerpower inspiratie terug in de kleuren en prints. Of je nu kiest voor een badpak of bikini, er is altijd wel een juiste fit verkrijgbaar waar jij je prettig in voelt.

Anita & Rosa Faia Swim

Ook toegevoegd aan ons badkleding assortiment zijn de prachtige comfortabele badpakken van Anita. Stijlvol maar met een perfecte pasvorm! Bekend is het model Elouise, een badpak met een lage rug en handige ritssluiting aan de voorkant. Je look maak je helemaal compleet met de bijpassende strandjurken van Anita since 1886 in bijpassende prints. Zo kun je elegant flaneren!

Ten Cate Beach & Swim

We maken onze selectie compleet met de vrolijke badkleding van Ten Cate Beach, voorheen TC Wow. De bekende snitten zijn terug die je vaak op meerdere manieren kunt dragen. Zo creëer je steeds weer een nieuwe look! Kies de kleur of print die bij je past. Wij hebben alvast handige setjes voor je samengesteld. Bij de Swim collectie, voorheen Tweka, ben je aan het juiste adres voor sportieve chloorbadpakken. Ideaal voor dames die geregeld baantjes trekken.

Mooi Eronder badkleding

Nieuw bij ondergoedwinkel Mooi Eronder! Badkleding voor dames! Met de komst van onze tweede winkel in het centrum van Maastricht hebben we een uitgebreide badmode collectie toegevoegd. Van de merken PrimaDonna, Marie Jo, Anita en Ten Cate hebben we comfortabele, elegante bikini's en badpakken in het assortiment. Je kunt bij de bikini's en tankini's zelf je eigen stijl bepalen met de ruime keuze in bikini slips. Badpakken hebben we in sportieve stijl om baantjes mee te zwemmen maar ook modieus met trendy prints en snitten. Bestel gemakkelijk je badkleding bij ons online. Gratis verzending vanaf €59 en met zorg verpakt. Wil je liever komen passen? Je bent van harte welkom bij lingeriewinkel Mooi Eronder aan het gezellige Amorsplein, vlakbij het vrijthof in Maastricht. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »