vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

5 augustus 2022

Ken je Ten Cate al?

Al jaren verkopen wij Ten Cate ondergoed. Een Nederlands bodyfashion merk met het beste basic ondergoed voor hem en haar! En natuurlijk de bestseller serie Secrets, het fijnste naadloze ondergoed dat in vele kleuren en modellen komt. Lees hier alles wat je moet weten over ondergoed van Ten Cate.

Al sinds 1952

De oorsprong van Ten Cate brengt ons terug in de jaren 50 van de vorige eeuw, als Loets ten Cate zijn eigen fabriek besluit te beginnen. Dat Loets in de textiel belandt is geen toeval want hij komt uit de bekende ten Cate textiel familie die onder de naam Koninklijke Ten Cate al actief zijn sinds het einde van de 17e eeuw. Loets begint zijn bedrijf met speciale machines uit de Verenigde Staten die rond kunnen breien. Revolutionair! Hiermee maakt hij kousjes zonder naden. Met name in de jaren zestig en zeventig groeit het bedrijf hard met de verkoop van panty's. Hier wordt later ook ondergoed aan toegevoegd met de overname van het bekende bedrijf Hollandia. In 2009 volgt de introductie van de Secrets serie. Luxueus naadloos ondergoed voor dames.

Nieuwe duurzame look

Ten Cate herken je misschien van het hertje in het logo. In 2022 wordt het logo vernieuwd en krijgt Ten Cate een nieuwe look. Met nieuwe duurzame herbruikbare verpakkingen en ook een verduurzaming in het bedrijf. GOTS gecertificeerde bio katoen wordt geïntroduceerd en vormt nu een groot deel van de collectie. Hoewel het hoofdkantoor nog altijd in het Twentse Geesteren te vinden is worden de meeste producten gemaakt in een eigen fabriek in Turkije.

Onze collectie Ten Cate ondergoed online

Voor heren hebben wij dan ook voordelige katoenen duopacks. Twee stuks in een verpakking voor een aantrekkelijke prijs. Gemaakt van 100% biologisch katoen met een beetje stretch. Van short tot slip, er is een ruime keuze aan Ten Cate heren ondergoed bij Mooi Eronder.

Ten Cate is er ook voor dames en heeft mooi naadloos ondergoed in de secrets serie. Perfect om te dragen onder strakkere kleding en verkrijgbaar in meerdere modellen. Ook kun je bij Mooi Eronder terecht voor de voordelige 2-packs van Ten Cate. Fijn basic ondergoed voor een scherpe prijs!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »