vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

26 februari 2024

Zwemshorts voor mannen

Zwemgoed van Mey

Of je nu gaat surfen, op het strand liggen of actief gaat zwemmen. Met de zwemkleding voor heren van Mey zit je altijd goed. Bij Mooi Eronder hebben keuze uit aansluitende zwemshorts en losvallende wijde zwemshorts in verschillende kleuren en prints. Zo is er altijd wel een short die bij je past om mee in het water te plonzen.

Zwemkleding bij Mooi Eronder

Nieuw in ons assortiment is badkleding. Niet alles zwemgoed voor dames maar nu ook voor heren! Mey is een van onze favoriete merken door de perfecte kwaliteit en pasvorm. De jarenlange ervaring merk je in het draaggevoel, eenmaal geprobeerd wil je niets anders meer. De zwemkleding van Mey combineert dan ook de expertise met een trendy look. Een echte musthave voor het zomerseizoen.

Voordelen zwemshorts van Mey

  • bestand tegen licht, chloor, zweet en zeewater
  • unieke designs, van speelse strepen tot opvallende prints
  • perfecte pasvorm, meerdere modellen voor ieder wat wils

Mooi Eronder dé Mey Specialist

Het kon natuurlijk niet ontbreken aan ons assortiment, de zwemkleding voor heren van Mey. Bij Mooi Eronder winkel je online zoals je ook bij je lokale ondergoedwinkel doet. Wil je ons toch liever bezoeken? Dat kan in het centrum van Maastricht bij Sarneel-Dessous. Hier vind je een ruim assortiment in ondergoed, nachtkleding en nu dus ook zwemkleding voor heren. Heb je vragen? Wij helpen je graag. Neem gerust contact met ons op.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »