vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

15 april 2024

Casual Essentials

Casual en comfortabele nachtmode

De nieuwe collectie voor 2024 van Schiesser is binnen! Comfortabel en comfy, zo is de nieuwste nachtkleding voor dames en heren het beste te omschrijven. Gemaakt van heerlijke zachte katoen met een perfecte pasvorm om heerlijk in te slapen en te relaxen. Want een pyjama of nachthemd die lekker zit is het allerbelangrijkste!

Casual Essentials

Een tijdloze look met de Casual Essentials van Schiesser. Deze nachtkleding ziet er niet alleen leuk uit maar is ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd! En dat uiteraard van de kwaliteit die je van Schiesser gewend bent. Van speelse strepen tot kleine statement teksten; de casual essentials serie is er voor jong en oud. En wacht niet te lang want op = op.

Nachtkleding voor dames

Bij Mooi Eronder hebben we een uitgebreid aanbod in dames nachthemden, dames pyjama's en shortama's van de beste merken. Schiesser is al sinds 1875 specialist op het gebied van textiel en die expertise zie je terug in de ontwerpen, materialen en pasvorm. Van uni kleuren tot tijdloze strepen, er is altijd wel een pyjama of nachthemd dat bij je past. Gemaakt van 100% elastische katoen voor een optimaal draagcomfort.

Nachtkleding voor heren

Voor mannen hebben we van Schiesser weer comfortabele shortama's. Dit is een set met een T-shirt samen met een bijpassende bermuda (korte broek). Ideaal voor het komende seizoen! En wist je dat we ook nachthemden voor mannen verkopen? Naast een ruim aanbod in pyjama's hebben we ook altijd comfortabele Schiesser heren nachthemden met korte of lange mouwen. Gemaakt van zachte katoen en met een casual pasvorm voor een optimale bewegingsvrijheid.

Schiesser nachtkleding bij Mooi Eronder

Voor voordelige nachtmode van Schiesser voor dames en heren ben je bij Mooi Eronder aan het juiste adres. Wij selecteren voor jou de musthaves uit de nieuwste Casual Essentials serie, uiteraard voor een zeer voordelige prijs. Van trendy kleuren tot een tijdloos design, er is altijd wel een pyjama of nachthemd dat bij je past. Voor een optimale nachtrust! Wacht alleen niet te lang want bij deze collectie geldt op=op. Wist je dat we gratis versturen vanaf 40 euro? We verpakken je bestelling met zorg en altijd met een kleine attentie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jesse en Stephanie via de klantenservice. We helpen je graag verder!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »