vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

8 april 2024

Onze nieuwe winkel is geopend!

Lingeriewinkel Mooi Eronder

De website Mooi Eronder ging in 2016 in de lucht. We kozen deze naam voor onze website omdat dit altijd al verwerkt was in ons logo en we dit handiger vonden dan onze winkel naam Sarneel-Dessous. Maar nu kunnen we met trots aankondigen dat ons Mooi Eronder logo ook prijkt op onze nieuwe lingeriewinkel in Maastricht.

Mooi Eronder Amorsplein

Al een tijdje speelden we met de gedachte om een tweede winkel te openen. We merkten dat de vraag naar bh's groeide in onze ondergoedwinkel maar we niet de ruimte hadden om uit te breiden. Toen we de kans kregen om de bestaande lingeriewinkel iets verderop op het Amorsplein over te nemen hoefden we dan ook niet lang na te denken. We zeiden volmondig ja!

PrimaDonna en Marie Jo

Al snel werd ons duidelijk dat we ons huidige aanbod in lingerie wilden aanvullen met de topmerken PrimaDonna en Marie Jo. Deze bh's hebben een zeer goede pasvorm en zijn daarbij ook nog eens trendy. PrimaDonna is gespecialiseerd in grotere cupmaten. Wat betekent dat we ook gaan uitbreiden in ons maatbereik, vanaf nu hebben we van A cup tot en met G cup in onze collectie. 

Badkleding Maastricht

Op zoek naar een bikini of badpak? Ook daarvoor kun je nu bij Mooi Eronder in het centrum van Maastricht en online terecht. Van comfortabele chloorbadpakken van Ten Cate tot trendy bikini's van Marie Jo Swim. Wij bieden een gevarieerd aanbod in zwemkleding voor dames. In onze andere winkel Sarneel-Dessous vind je sinds kort ook zwembroeken voor heren van Mey Swim. Van alle prachtige kleuren en prints krijg je meteen zin in de zomer! 

Mooi Eronder Lingeriewinkel in Maastricht

Kom je snel kijken naar onze nieuwe winkel aan het Amorsplein 5? Wij staan maandag tot en met zaterdag voor je klaar. En uiteraard blijft de winkel Sarneel-Dessous in de Platielstraat ook voor je open. Hier blijft het basis ondergoed voor dames en heren + de uitgebreide nachtmode collectie. Stephanie is vanaf nu vooral te vinden in de lingeriewinkel en Jesse zie je nog vertrouwd in de Platielstraat. Heb je nog vragen? Dan staan we uiteraard voor je klaar. Je kunt altijd bellen, mailen of appen! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »