vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

1 april 2024

Nieuw: Marie Jo

Marie Jo lingerie

"Verkopen jullie geen Marie Jo?" Vanaf nu kunnen we eindelijk volmondig ja antwoorden op deze veelgestelde vraag. Want met de komst van onze nieuwe lingeriewinkel in het centrum van Maastricht hebben we dit Belgische top merk toegevoegd aan onze collectie. En we zijn er super blij mee!

Marie Jo een introductie

Grote kans dat je wel eens van dit merk gehoord heb. De naam komt van Marie Jolie en zag het levenslicht in 1981. Maar waarom zou je een Marie Jo bh willen dragen? Omdat de fit het allerbelangrijkste is. Een perfecte pasvorm zit in het DNA van Marie Jo. Daarbij is de lingerie alles behalve saai. Denk aan trendy prints, kleuren en prachtig kant. Ook zijn er vele modellen bh's ontworpen, want iedere vrouw is anders. ZO is er altijd wel een bh model dat perfect bij je past!

Bh modellen van Marie Jo

De bekendste is misschien wel de hartvorm bh. Deze bh dankt zijn naam aan de vorm van de voorgevormde cups die de ronding van een hart vormen. Dit zijn full cup bh's met smallere middenstukjes. Het is een ideaal model bh om minder stevige borsten of asymmetrische borsten te verdoezelen. Een ander model is de balconette. Deze bh met voorgevormde cups scheidt je én lift je borsten. De schouderbandjes zitten verder van elkaar en de beugels komen iets hoger. De laatste die we hier bespreken is de push-up. De naam zegt het wellicht al, dankzij kussentjes worden je borsten gelift voor een prachtig decolleté.

Marie Jo bij Mooi Eronder

Of je nu fan bent van de bekende Avero serie of juist de Tom? Bij Mooi Eronder vind je nu al je favoriete Marie Jo bh's. Je kunt natuurlijk komen passen in onze winkel aan het Amorsplein in Maastricht maar je bestelt ook gemakkelijk online. We versturen gratis vanaf €40 en je ontvangt altijd een kleine attentie. We maken van je bestelling écht een cadeautje voor jezelf. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon, mail of app.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »