vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

22 april 2024

Nieuw: Soak wasmiddel

Lingerie wasmiddel

"hoe kan ik mijn lingerie het beste wassen?" Die vraag krijgen we geregeld. En niet zo gek natuurlijk want als je net de nieuwe perfecte bh hebt gevonden, dan wil je er zo lang mogelijk van genieten! Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Soak Wash. Dit is een innovatief wasmiddel met "niet uitspoel" formule.

Soak wash

Dit moderne wasmiddel is perfect voor je delicate kleding (en nog veel meer). Perfect voor handwas maar ook voor in de machine. Niet alleen je lingerie kun je ermee wassen. Ook je zachtste truien, zijden sjaals, babykleertjes en badkleding. Alleen weken en lichte knijp bewegingen. Uitspoelen mag, maar is niet nodig!

Handwas met Soak

  1. gebruik een theelepeltje Soak wasmiddel in 3 a 4 liter koud water
  2. een kwartier laten weken
  3. het water zachtjes verwijderen, spoelen is niet nodig (wel geadviseerd voor lingerie)

Niet spoelen betekent weinig schuim, het vuil en de geuren worden geabsorbeerd en vastgehouden door en in het water.

Je kunt Soak ook in de machine gebruiken, je hebt een theelepeltje nodig per 3 a 4 liter water. Gebruik het zoals je een vloeibaar wasmiddel zou gebruiken en kies voor een fijn wasprogramma. Je kunt eventueel het spoelen overslaan.

 

Over Soak en lingerie

Soak handwasmiddel is gemaakt in Canada en is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Ook de flesjes kunnen gerecycled worden. Uiteraard is geen enkel Soak product getest op dieren. Voor lingerie is het advies om je bh's iedere 1-2 draagbeurten te wassen. Probeer dezelfde kleurtinten samen te wassen. Hoewel je Soak niet hoeft uit te spoelen is dit wel het advies voor lingerie.

Soak en badkleding

Het beste is om je badkleding meteen uit te spoelen na het zwemmen of zonnen aan het strand of zwembad. Neem het eventueel mee in de douche om het alvast uit te spoelen, op deze manier verleng je de levensduur. Daarna kun je het beste met de handwassen. Gebruik voldoende water zodat je badkleding is ondergedompeld (anders kan het vuil er niet voldoende uittrekken). Na het weken met Soak spoel je badkleding even na met water. Dan gaat het chloorlucht er nog beter uit. Laat tenslotte aan de lucht drogen (niet in de zon).

Toch liever in de machine? Gebruik dan altijd een waszakje om je badkleding te beschermen.

Soak bij Mooi Eronder

Op zoek naar het fijne Soak wasmiddel dat je niet hoeft uit te spoelen? Bij Mooi Eronder verkopen we kleine en grote flesjes in meerdere geuren. Je bestelt ze gemakkelijk online, we versturen gratis vanaf €40. Maar je kunt ze ook in onze winkels vinden in het centrum van Maastricht. Bij Mooi Eronder Lingerie aan het Amorsplein en Sarneel-Dessous in de Platielstraat. Zien we je daar?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »