vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

25 maart 2024

Nieuw: Prima Donna

PrimaDonna laat je stralen

Eindelijk toegevoegd aan ons assortiment. We konden er met het openen van onze tweede winkel echt niet langer om heen: Prima Donna. Dit bekende lingerie merk zorgt er al meer dan 150 jaar voor dat vrouwen met een vollere boezem zich zelfverzekerd en vrouwelijk voelen.

Wat maakt PrimaDonna bijzonder?

Waarom zou je voor een PrimaDonna bh kiezen. Als belangrijkste reden: de perfecte fit. Dit staat altijd voorop en PrimaDonna maakt de meest ondersteunende lingerie voor grotere cupmaten. Daarbij maken ze lingerietrends bereikbaar voor alle vrouwen. Zo hoeft je bh in een grote maat niet enkel functioneel te zijn maar ook stijlvol en kleurrijk.

  • De bh;s hebben sterke maar flexibele beugels
  • unieke U-structuur op de rug zorgt voor optimale ondersteuning

Wist je dat een PrimaDonna bh maar liefst 45 verschillende onderdelen bevat? Van ontwerp tot bh duurt het in totaal 18 maanden om tot een perfecte pasvorm en design te komen. In die tijd wordt de bh uitvoerig getest door vrouwen met verschillende cupmaten en lichaamstypes. Er zijn tot wel 69 verschillende maten!

PrimaDonna Icons

Waarom zou je met een grotere cupmaat moeten kiezen tussen stijl en comfort? Prima Donna combineert een perfecte stevige pasvorm met de laatste trends. Enkele modellen niet voorgevormde bh's zijn inmiddels iconisch te noemen. Wat dacht je van de Deauville. Elke twee minuten maakt een Deauville bh een vrouw ergens op de wereld heel gelukkig. De unieke pasvorm met sublieme ondersteuning (ook bij ongelijke borsten) maakt de bh tot en absolute bestseller. Ook zeer geschikt voor grote maten!

PrimaDonna een geschiedenis

Al meer dan 150 jaar maakt het merk Prima Donna prachtige lingerie. Sinds 1990 is het merk in handen van het Belgische bedrijf Van de Velde , ook bekend van het merk Marie Jo. Naast de succesvolle lingerie kwam daar in 2013 ook badkleding bij onder de naam PrimaDonna Swim. Uiteraard met de sublieme pasvorm en de laatste trends. En dan is er ook nog het zusje PrimaDonna Twist dat zorgt voor echte fashion statements. In deze collectie vindt je ook voorgevormde bh's met trendy prints en verleidelijke deep plunge bralettes.

PrimaDonna bij Mooi Eronder

Op zoek naar een ruime collectie in PrimaDonna bh's? Bij Mooi Eronder ben je online en in onze winkel in Maastricht aan het juiste adres. Van praktische T-shirt bh tot verleidelijke lingerie en een ruime keuze in badkleding voor grotere cupmaten. Je vindt ons op het Amorsplein vlakbij het Vrijthof. Bestel je liever online? Dan versturen we je bestelling met zorg én kleine attentie. Heb je nog vragen? Onze lingerie stylistes helpen je graag. Neem gerust contact met ons op per mail, app of bel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »