vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

3 januari 2022

Zwangerschapsbh's

Een bijzondere periode in je leven als er een kindje in je buik groeit. Er komt echter ook vanalles op je af. Heb je de juiste spulletjes in huis? Welke namen vind je mooi? En je lichaam verandert behoorlijk!

Zelfs als je pas een paar weken zwanger bent, zul je merken dat er vanalles gebeurd in je lijf. Je borsten gaan bijvoorbeeld ook groeien. Dit is bij iedere vrouw verschillend maar op een bepaald moment merkt iedereen dat de gewone bh's te klein worden of niet meer prettig zitten. Gelukkig zijn er speciale zwangerschapsbh's om ervoor te zorgen dat je je heerlijk comfortabel kunt voelen tijdens deze belangrijke negen maanden.

De Anita zwangerschapsbh is gemaakt van speciaal materiaal meegroeien en zeer zacht aanvoelen. Ideaal als je huid en tepels gevoelig zijn geworden. Deze bh's voor zwangere vrouwen biedt voldoende steun en passen zich perfect aan je veranderende borsten aan. Ook zijn ze veelvuldig aan de achterkant te verstellen. Stephanie heeft deze bh zelf uitgeprobeerd tijdens haar zwangerschappen en vond 'm heerlijk comfortabel. Dankzij de gladde cups is de bh ook perfect onder aansluitende kleding. Zo kun je meteen je prachtige groeiende buik laten zien!

Een tip: pas je bh tijdens je zwangerschap juist zo strak mogelijk, zo hou je voldoende ruimte om te groeien. Heb je vragen over je maat? We helpen je graag verder.

Onze Anita Maternity bh 5169 is de perfecte basic bh voor tijdens je zwangerschap en heeft geen beugels. De bh biedt voldoende steun en ruimte voor je groeiende borsten. Verkrijgbaar in wit en zwart voor slechts € 39.95. Ontdek deze zwangerschapsbh online bij Mooi Eronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »