vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

8 juni 2020

Zero Feel Bralette

Ervaar een gevoel van vrijheid met de nieuwe ZERO FEEL van Sloggi. Deze comfortabele tops zonder beugels veroveren op dit moment de wereld! Met de Zero Feel tops ervaar je het perfecte gevoel, 7 dagen per week en 24 uur per dag. En dat in verschillende basic kleuren. Na het grote succes van deze serie in Japan is de Zero Feel van Sloggi nu wereldwijd gelanceerd.


De Sloggi bralette heeft een V uitsnijding en zacht gevulde cups met push-up effect. Extra fijn: de cups zijn uitneembaar. Dankzij de brede schouderbandjes en breed zij- en rugdeel ervaar je optimale steun. En door de naadloze afwerking tekenen de tops niet af onder je kleding. Wij zijn fan!


Op dit moment hebben we bij Mooi Eronder meerdere basic kleuren op voorraad: huid, zwart en angora (offwhite) en verschillende seizoenskleuren (op=op). Uiteraard kun je de set compleet maken met een bijpassende hipster. De Zero Feel werkt met een handig maatsysteem: small, medium of large. Zo is er altijd een bralette die perfect bij je outfit past. Ervaar het zelf: Unfasten Yourself

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »