vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

11 maart 2024

Welkom in het Circus

Nieuwe Charlie Choe collectie

Hooggeëerd publiek! Welkom in het leukste dames nachtkleding circus van het land! Laat je verrassen door speciale acts, bijzondere prints en de fijnste pyjama´s en nachtkleding. Want met Charlie Choe heeft zoals elk seizoen weer een vrolijke collectie.

Circus thema

In het nieuwe thema hebben we weer vrolijke kleuren en prints waarbij inspiratie is gevonden in de wereld van het circus. Zo wisselen echte Charlie Choe prints met bijvoorbeeld popcorn zich af met grafische prints die lijken op een circustent. Ook hebben we dames pyjama's en nachthemden met frisse bloemen opdrukken en vrolijke stippen.

Shortama´s

Comfortabele dames pyjama´s van Charlie Choe van katoen of modal. Kies voor een korte set met hemd en korte broek of juist voor een shirt met een lange bijpassende broek. De meeste broeken van Charlie Choe hebben brede gestreepte boorden en een kenmerkende satijnen strik. Ook wordt er vaak gewerkt met kant in de afwerking voor net dat beetje extra.

Nachthemden

Kies voor een comfortabel wijdvallend big shirt met vrolijke opdruk of een doorknoop slaapshirt met functionele knopen van boven tot beneden. Deze modellen nachthemden zijn licht getailleerd aan de achterkant. Gemaakt van zachte stretch-katoen of modal Ook hebben we soepel vallende slipdresses met kantversiering, perfect voor warme temperaturen.

Charlie Choe bij Mooi Eronder

Voor een ruime keuze in Charlie Choe dames nachtkleding ben je bij Mooi Eronder aan het juiste adres. Ieder seizoen selecteren we voor jou de leukste prints en maken we vrolijke sets. Elke keer weer met een vrolijk nieuw thema. Charlie Choe is een Nederlands nachtmode merk dat trendy betaalbare pyjama's en nachthemden maakt. Bestel je nieuwe dames pyjama of dames slaapshirt gemakkelijk online, je betaalt geen verzendkosten boven de 40 euro!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »