vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

9 mei 2022

Week van de Stenen Winkel

Misschien een bijzonder blog bericht voor een webshop. Deelnemen aan de Week van de Stenen Winkel. Maar wist je dat wij ook een fysieke winkel hebben in het centrum van Maastricht? Met je aankoop via Mooi Eronder steun je dus een lokale onderneming! Lees meer in dit blog artikel:

Bijna 8 jaar geleden kregen wij, Jesse & Stephanie, de sleutel van onze winkel in de Platielstraat in Maastricht. Allebei net afgestudeerd en we waagden de sprong in het diepe. En wat gaat de tijd snel! Nog iedere dag doen wij ons werk met plezier. Klanten helpen, producten inkopen, marketingacties bedenken, etalages maken. Een dag in onze winkel is nooit saai!
 
Ook het runnen van de webshop naast onze stenen winkel maakt ons werk leuk en afwisselend. Dagelijks proberen wij ons aanbod online te verbeteren. Teksten herschrijven, meer foto's toevoegen, blog artikelen schrijven etc. We willen onze service en expertise van de winkel ook in onze webwinkel bieden.
 
Maastricht heeft een prachtig aanbod aan zelfstandige winkels. En al deze bijzondere winkels worden in het zonnetje gezet tijdens de allereerste "Week van de Stenen Winkel". Deze landelijke actie van 9 tot en met 15 mei geeft aandacht aan de kracht van lokale winkels. Ook wij doen mee! Zo verrassen wij al onze klanten met een klein hapje en drankje, versieren wij onze winkel feestelijk en maak je kans op mooie prijzen.
 
Mocht je in de buurt zijn van de Platielstraat, loop dan gerust even binnen bij Sarneel-Dessous. We kijken uit naar je komst!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »