vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

7 april 2020

Waarom bij Mooi Eronder bestellen?

Eerlijk is eerlijk, onze producten zijn niet exclusief bij ons te bestellen. Even googelen en je vindt vele verschillende ondergoed webwinkels. Maar waarom zou je dan wel bij Mooi Eronder bestellen? Wij zetten de belangrijkste punten voor je op een rij:

  • Ons team is klein, in aantal niet in enthousiasme. Jesse en Stephanie werken nu alweer ruim vijf jaar in de ondermode en wij zijn dol op ons vak. Met liefde selecteren we de mooiste onderbroeken voor je uit de ruime collecties van onze topmerken. Bij ons ben je geen nummer en wij vinden het leuk om onze klanten te leren kennen.
  • Bij Mooi Eronder ben je zeker van een eerlijk advies en wij kennen onze collectie door en door. Ook kunnen we met je mee denken als er iets niet op voorraad is. Indien je ons belt krijg je altijd Jesse of Stephanie aan de lijn. Ook mailen wij op werkdagen altijd binnen een paar uur terug. Persoonlijk en eerlijk, daar staan we voor.
  • Wij streven erna pakketten zo snel mogelijk te versturen, mooi en netjes verpakt. Indien je voor 16:00 besteld op maandag t/m vrijdag dan kun je je pakket de dag erna thuis verwachten. In het weekend duurt het helaas iets langer omdat er dan geen post wordt bezorgd. Je (brievenbus)pakket is te volgen via Track & Trace.

Onze webwinkel en service wordt op dit moment gewaardeerd met een 9,5.

Daar zijn we heel erg trots op !

We helpen je graag,

Jesse en Stephanie

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »