vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

20 november 2023

Voor op je verlanglijstje

Cadeautips voor dames en heren

Bij Mooi Eronder denken we graag met je mee. Nog geen idee wat je op je verlanglijstje wilt zetten? Of op zoek naar een mooi cadeau voor jezelf? Wij hebben al onze musthaves op een rij voor je gezet. Je vindt onze cadeautips voor dames en heren gemakkelijk bij elkaar.

Kado ideeën voor dames

Voor vrouwen hebben wij prachtige lingerie maar ook hele luxe hemdjes. Ideaal om cadeau te geven of als cadeau voor jezelf. Ook kun je natuurlijk een trendy pyjama's of nachthemd van Mey, Charlie Choe of Schiesser. Of kijk eens naar onze uitgebreide wollen onderkleding collectie, ideaal om cadeau te geven aan een koukleum ;).

Voor het verlanglijstje van heren

Bij ondergoedwinkel Mooi Eronder hebben we fijn basic ondergoed maar ook hele trendy boxershorts. Leuk om te geven en te krijgen! Maar we hebben ook een ruime collectie in comfortabele pyjama's voor heren van Schiesser, Mey en Calida. Of kijk eens naar onze fijne huispakken van de Mix & Match collectie. Perfect om in te relaxen of even snel mee de deur uit te gaan.

Cadeau bestellen bij Mooi Eronder

Uiteraard pakken we je presentje mooi zonder extra kosten voor je in. Geef dit aan in het bestelproces door een cadeauverpakking toe te voegen. We bezorgen waar mogelijk per brievenbuspost met track& trace code. Zo kun je je zending volgen maar hoef je hier niet voor thuis te blijven. Wacht niet te lang met bestellen, in december heeft de Post het druk en kan het langer duurder voor je bestelling is afgeleverd. Heb je vragen? Stel ze gerust, we zijn bereikbaar per telefoon, mail en whatsapp! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »