vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

4 april 2022

Vernieuwde site

Tijd voor een nieuwe look!

Met de komst van de nieuwste voorjaarscollectie, werd het ook tijd om de site een upgrade te geven. We hebben achter de schermen hard gewerkt en zijn heel tevreden over het resultaat.

De homepage heeft een nieuwe indeling gekregen met nieuwe foto’s. Je kan nu gemakkelijk kiezen voor een bepaalde categorie. Ook de nieuwste artikelen worden meteen uitgelicht. Zo zie je in een oogopslag de musthaves van dit moment. Uiteraard zijn wijzelf ook nog altijd te vinden op de eerste pagina en de laatste posts op ons blog. 

De categorieën zijn hetzelfde gebleven. Nieuw-Dames-Heren-Sale-Merken maar de filters zijn uitgebreid. Nog niet alle artikelen hebben we kunnen aanpassen. We hebben er immers bijna 5000! Maar voor een groot deel kun je nu filteren op geslacht, model, materiaal en kleur. Zo vind je sneller wat je zoekt!

Verder ben je bij Mooi Eronder nog altijd aan het juiste adres voor de beste selectie basic ondergoed voor hem en haar. We verzenden nog altijd gratis vanaf 30 euro binnen NL en je ontvangt een kleine verrassing bij je bestelling.

Nog opmerkingen of vragen? We horen graag van je! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »