vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

30 november 2020

Van bestelling tot bezorging

Al sinds de heropening van Sarneel-Dessous in 2014 hebben wij een webwinkel. Inmiddels zijn we al meerdere versies verder en hebben wij de webshop onder de naam Mooi Eronder sinds 2016.

Maar hoe werkt dat precies als je een bestelling bij ons plaatst? En goed om te weten: we verzenden gratis vanaf €40 binnen NL.

Bestelling plaatsen

Je order komt bij ons binnen nadat je het bestelproces hebt doorlopen. Wij gaan dan meteen aan de slag met het pakket voor je in orde maken. Je ontvangt van ons een bevestigings email met je factuur. Heb je voor 16:00 besteld, dan versturen wij dezelfde dag je pakket met PostNL.

Bestelling in orde maken

We pakken je producten met veel zorg in, voorzien van factuur en retourformulier. We maken zoveel mogelijk gebruik van brievenbuspost om contactloos te bezorgen. Hierbij is het soms handiger om de artikelen in vloeipapier te verzenden i.p.v. het kartonnen doosje. 

Bestelling versturen

Vervolgens dragen wij je pakketje over aan PostNL. Meestal bezorgen ze de dag erna. Behalve in het weekend, dan ontvang je je order op dinsdag. Tijdens de feestdagen kan het ook iets langer duren i.v.m. de drukte. Tip: bestel daarom je cadeautjes voor de feestdagen op tijd!

Heb je nog vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen via 043-852245 of [email protected]

We helpen je graag verder!

Jesse & Stephanie

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »