vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

2 mei 2022

Unico boxershorts

We hebben ze weer op voorraad: boxershorts van Unico. In drie prachtige nieuwe prints met uiteraard de perfecte pasvorm zoals je gewend bent.

Mundo Unico bestaat 25 jaar! Reden genoeg om het feestje mee te vieren. Wat is er zo bijzonder aan dit Colombiaanse merk?

  • speciale aansluitende pasvorm met cup. Dit zorgt voor een optimale temperatuurbalans.
  • duurzaam, het hoogwaardig materiaal gaat tot wel 3x langer mee.
  • trendy met unieke prints voor een moderne look

Het merk is opgericht in 1996 met als doel het meest comfortabele ondergoed te ontwikkelen. De cup werd hierbij de belangrijkste innovatie. Dit is inmiddels vaak gekopierd maar er gaat niets boven het origineel! Daarbij wordt er door Unico op een sociaal verantwoorde manier geproduceerd in Colombia met de beste omstandigheden en kansen voor de werknemers en hun familie.

Ook wordt er voor een deel gebruik gemaakt van hernieuwde grondstoffen, zoals polyester gerecyled uit P.E.T. flessen. Innoveren en vernieuwen hoort bij Mundo Unico. Eenmaal een Unico geprobeerd en je wilt niet anders meer!

Ontdek onze online Unico selectie hier. Hou er rekening mee dat dit merk een half maatje kleiner valt dan Europese merken. Heb je nog vragen? We helpen je graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »