vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

27 maart 2023

Twin Art

Onze collectie van Rosa Faia wordt wegens succes verder uitgebreid. Hierbij kan de Twin natuurlijk niet ontbreken. Deze bh's zijn al meer dan 20 jaar in de collectie en zeer geliefd vanwege de perfecte pasvorm. Naast de basiskleuren is er een nieuwe Art serie met modern ruitpatroon.Verkrijgbaar als niet-voorgevormde bh met en zonder beugel in twee kleuren: black grey en crystal champagne.

De Twin beugelbh heeft dubbellaagse cups (moulded) van microvezel en perfecte pasvorm. De verstelbare, zachte schouderbandjes dragen zeer comfortabel. Dankzij de gladde cups is deze beugelbh perfect te dragen onder aansluitende kleding en tekent niet af. De Twin serie van Rosa Faia is niet voor niets al jarenlang geliefd.

De Twin Art bh zonder beugel heeft een diepere V uitsnijding bij het decolleté en gladde cups die niet aftekenen onder je kleding. Deze softbh heeft bredere, verstelbare schouderbandjes en biedt optimale steun, de hele dag door. Maak je set compleet met een bijpassende slip uit de naadloze Anita Essentials serie.

Liever geen print? De Rosa Faia Twin serie hebben we ook in de prachtige kleur rosewood. Deze warme roze tint is perfect te dragen onder lichtgekleurde kleding en geeft een romantische look. Verkrijgbaar als Twin beugelbh of softbh zonder beugel.

Rosa Faia is de jonge collectie van het bekende lingeriemerk Anita since 1886. Rosa Faia Beautyfull biedt elegante lingerie met een moderne twist. Dankzij de jarenlange expertise ben je zeker van een perfecte pasvorm en optimale steun. Ontdek de ruime keuze in Rosa Faia lingerie online bij Mooi Eronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »