vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

3 oktober 2022

Trendy boxershorts

Ondergoed saai? Niet als het aan ons ligt! 

Voor welke print kies jij dit seizoen?

Re:Think breakfast

Mey shorty met comfortabele geweven tailleband met opvallende print met thema ontbijt. In deze serie voor heren combineren ze de leuke prints met duurzame keuzes. Deze innovatieve lijn wordt gemaakt in Europa van biokatoen met GOTS certificering. Re:Think breakfast short met bacon, eggs en sausages, wacht niet te lang want op=op. 

Mundo Unico short

Ons Colombiaanse ondergoed merk Mundo Unico mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Boxershort Puerto de papel in donkerblauw  heeft een vrolijke print met papieren bootjes en bijpassende rode elastische tailleband met de letters UNICO. Gemaakt van sneldrogende en ademende microvezel en natuurlijk met perfecte pasvorm en speciale cup. Eenmaal geprobeerd en je wilt niet anders meer!

HOM temptation

De HOM Temptation ondergoed lijn heeft een wild tintje dit seizoen. Deze zwarte boxershort heeft een verleidelijke dierenprint. Het model trunk valt laag op de heup en de short heeft korte pijpen. Nairobi short heeft een kanten look maar is niet transparant! Met een bijzonder dieren motief met inspiratie van tijger, slangen en luipaarden print. Maak je set compleet met het bijpassende shirt! 

Short barber

De musthave uit de Mey Fashion herencollectie. Deze heren shorty met aansluitende pasvorm in donkerblauw in barber thema. Met leuke print met scharen en kappers look met mannen met baarden. Gemaakt van 94% katoen, 6% elastaan en perfecte aansluitende pasvorm zoals je van Mey gewend bent. In deze leuke serie hebben wij ook een lange pyjamabroek met dezelfde barber print. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »