vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

7 juni 2021

Ten Cate 2+1 actie

Vul je ondergoed collectie voordelig aan met de Ten Cate actie: 2+1 gratis! Deze korting is geldig op alle basic multipacks en secrets, uitgezonderd seizoenskleuren.

De Ten Cate 2+1 actie is geldig t/m 31 juli 2021

Er is ruime keuze in Ten Cate ondergoed bij Mooi Eronder. Deze actie is geldig op:

Basic multipack dames

Nieuw in onze collectie is een mooie damestop met kant uit de basic lace lijn. Gemaakt van katoen met stretch en verkrijgbaar in wit of zwart. Maak je set compleet met de midi lace slips. Uiteraard kun je ook kiezen voor de multipacks zonder kant. We hebben de volgende modellen: bikini, midi, maxi,short, short long, rio en high leg. Maak je set compleet met spaghetti tops of hemden met een breed bandje. Combineren mag!

Basic multipack heren

Ook hebben we een ruime keuze in basic ondergoed van Ten Cate voor mannen. Gemaakt van katoen met een perfecte pasvorm. Van slip tot shirt en in een voordelig multipack. We hebben de volgende modellen in onze collectie: singlet, tanktop, T-shirt ronde hals, T-shirt V-hals, sportslip, slip met gulp, shorty, shorts met gulp. Combineren binnen de 2+1 aanbieding mag, ook in combinatie met dames ondergoed.

Secrets dames*

Ten Cate secrets is perfect naadloos ondergoed in vele modellen en kleuren. Kies je voor een high waist tot in de taille? Of liever een midi heupmodel? Verkrijgbaar in zwart, taupe, blauw, rood, nude en offwhite. Maak je set compleet met een bijpassende spaghettitop. Liever iets minder basic? Kies dan voor de Secrets Lace serie verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Wacht niet te lang, enkel verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Heb je vragen over de Ten Cate voordeel actie? Neem gerust contact met ons op!

*enkel geldig op basiskleuren,
niet op de seizoenskleuren ash roze, groen, blauw en panter

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »