vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

12 december 2022

T-shirts voor dames

Onmisbaar in je garderobe: een fijn ondershirt!

Maar waarom zou je eigenlijk een shirt dragen onder je kleding?

Verschillende redenen:

  • het neemt vocht en transpiratie op en beschermt daarmee ook je bovenkleding. Zo heb je de hele dag een fijn en fris gevoel.
  • het houdt je warmer. Een extra laagje onder je kleding werkt isolerend en daarmee houdt je jezelf op een aangename temperatuur. Wil je jezelf extra warm houden? Kies dan voor wol of thermo onderkleding.
  • soms schijnt je bovenkleding door en dan is het prettig om er een shirt onder te dragen.

En dan natuurlijk onze favoriete shirts voor vrouwen. Wij zien dat de vraag hier naar stijgt en hebben daarom onze collectie uitgebreid met de musthaves van Mey en Schiesser.

Luxury

Onze populaire serie gemaakt van 100% katoen! Door het gebruik van de zachte mako katoen en dankzij een speciale machinezijn deze onder shirts zoomloos. Ook heeft hebben deze dames T-shirts geen vervelende zijnaden en is het afgewerkt met een rand van zijdeglans bij de hals. Verkrijgbaar in wit en zwart.

Personal Fit

Je nieuwe favoriete basic voor iedere outfit! Schiesser dames shirts met smalle pasvorm en ronde hals gemaakt van heerlijk zacht materiaal. Personal Fit voor dames is verkrijgbaar in meerdere kleuren en gemaakt van superelastische single jersey kwaliteit voor een optimale pasvorm.

Organic

Wil je graag een duurzame keuze maken? Kies dan voor Mey Organic shirts gemaakt van bio katoen en gemaakt in Duitsland. Perfect basic T-shirt voor dames gemaakt van zachte, organische katoen. Deze GOTS gecertificeerde fairtrade katoen is vrij van chemicaliën en daarmee geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Verkrijgbaar met een ronde hals of V-hals in de kleuren wit, zwart of bailey (zachte huidskleur).

Heb je nog vragen over onze T-shirts voor dames? Wij denken graag met je mee! Neem gerust contact met ons op via [email protected] of bel tijdens winkelopening naar 043-8522345. Een appje sturen naar dit nummer mag ook.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »