vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

10 oktober 2022

T-shirt bh

T-shirt bh

Iedere dag trek je als eerste ondergoed aan en ook weer als laatste uit. Het belang van lekker zittende lingerie is daarom heel belangrijk. En persoonlijk! Een T-shirt bh is echter onmisbaar in je collectie. Praktische lingerie geschikt voor elke dag en iedere outfit.

Een T-shirt bh is een bh met gladde cups, perfect om te dragen onder een aansluitend T-shirt. Zo tekent je bh niet af onder je kleding. Een bh met naadloze cups kan voorgevormd zijn maar dat hoeft niet. Ook bestaan er T-shirt bh’s zonder beugel.

De voorgevormde T-shirt-bh

Onze bestseller Joan van Mey is de perfecte T-shirt bh. Gemaakt van gladde, dunne cups van spacer materiaal. De zijdeachtige stof voelt aan als een tweede huid en draagt zeer licht dankzij het luchtige materiaal. De schouderbandjes zijn mooi afgewerkt en deze bh is verkrijgbaar met en zonder beugel. Ontdek Mey spacer bh's zoals de Joan online.

De T-shirt bh met beugel

Ideaal om te dragen onder een T-shirt is de Joy beugel-bh van Felina. Deze bh heeft niet-voorgevormde gladde cups (molded) en is daarmee perfect te dragen onder strakkere kleding. De huidskleur is ideaal onder witte kleding, zo weet je zeker dat je lingerie niet doorschijnt. Of ontdek de nieuwe Divine Vision en Vision Bloom bh's van Felina.

T-shirt bh zonder beugel

Er bestaan ook prachtige bh’s met gladde cups zonder beugel. Anita heeft de Airita ontwikkeld, een licht voorgevormde bh gemaakt van ademend spacer materiaal. Deze comfort-bh zit zeer comfortabel en dankzij de extreem vlakke naden tekent de bh niet af onder je kleding. Het bolletjespatroon in het jacquard stof geeft net dat beetje extra. Andere bh's zonder beugel van Anita zoals de Lace Rose of de Mey Glorious zijn ook ideale T-shirt bh's.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »