vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

22 januari 2024

Sweet Life

Mey nieuwste collectie

Het Dolce Vita thema is terug en dit jaar neemt Mey je mee naar Sicilië. Oogverblindend geel, zee blauw en prachtig perzik geven je een zomers gevoel. Sicilie staat voor prachtige uitzichten, mooie stranden en zonnige straten met een gouden gloed. Naast goede pizza, pasta en espresso staat hier ook passie en sensualiteit op het menu.

Mey voor dames 2024

Je favoriete bh's en ondergoed in de nieuwste trendkleuren. De nieuwe collectie van Mey voor dames blaast je omver! Prachtige kleuren zoals angel blue, lollipop red, frozen mint en juicy peach vormen de basis van de nieuwe lente collectie. Mix en match met de basiskleuren die niet mogen ontbreken en vergeet hier de nieuwe tint creamy nougat zeker niet bij.

Al deze prachtige kleuren komen samen in de geliefde Lovestory serie. Nachtkleding van uitmuntende kwaliteit en de zachtste materialen zoals modal en viscose. Echte blikvanger is de Naela serie met kraanvogels. In de lingerie komt de populaire Joan T-shirt bh in lichtblauw, de romantische Luxurious in mintgroen en de bi stretch Amorous bh in een warme perziktint. Ook hebben we weer kanten triangelbh's uit de Poetry serie in goudgeel, zacht roze en creamy nougat.

Mey voor heren 2024

Een zomers gevoel met de nieuwe kleuren en prints van Mey. Het was moeilijk kiezen bij deze top collectie (en daarom hebben we bijna alles ;)) De trendkleuren heavenly blue, cherry tomato en elm green worden gecombineerd met de basiskleur yacht blue. Uiteraard is er weer een ruime keuze uit grafische prints, strepen en fun prints. De bijpassende nachtcollectie met comfortabele shortama's maakt je look helemaal compleet.

De mix & match nachtcollectie is vernieuwd en daar zijn we heel enthousiast over! Naast de donkerblauwe kleur neptune is er nu ook keuze uit de tint true red. Hiermee stel je zelf een moderne nachtlook samen. Mix en Match je eigen favoriete set.

Mey dealer Mooi Eronder

Al bijna 10 jaar mogen wij ons Mey specialist noemen dankzij ons zeer ruime aanbod van dit Duitse merk. Dat wij fan zijn hoeven we niemand meer uit te leggen. Ook voor Mey ondergoed voor hem en haar uit de nieuwste spring/summer collectie ben je bij Mooi Eronder dus aan het juiste adres. Wacht alleen niet te lang want bij de trendkleuren geldt op=op. Heb je een speciaal verzoek? Of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »