vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

28 augustus 2023

Stapel op Ten Cate

Ten Cate ondergoed met korting

Ben jij fan van Ten Cate ondergoed? Dat snappen wij helemaal. Dit Nederlandse bodyfashion merk maakt heerlijk zittend ondergoed voor elke dag. Voor dames én heren.
 

Basic ondergoed voor hem en haar

Het eerste wat je aantrekt. En daarom is het juiste ondergoed zo belangrijk. Het is de start van je dag. En dat weten ze bij Ten Cate. Daarom maken ze de perfecte basics van organisch katoen. Dit voelt aangenaam zacht op je huid en zorgt ervoor dat je een goed gevoel aantrekt. Het basic ondergoed voor mannen en vrouwen komt in meerdere modellen en kleuren. Zo is er altijd wel een slip dit bij je past!
 

Shop je favoriete Ten Cate ondergoed met stapelkorting!

Wij hebben nu bij ondergoed winkel Mooi Eronder korting op geselecteerde Ten Cate artikelen waaronder de Secrets Cotton, de kleur Pecan en Ten Cate Basics voor heren. Bij Mooi Eronder vind je een uitgebreide Ten Cate collectie. We verzenden gratis vanaf €40 binnen Nederland en pakken je bestelling met zorg in. Ook versturen we per brievenbuspost waar mogelijk, hier hoef je niet voor thuis te blijven. Wel ontvang je een Track & Trace code van PostNL. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »