vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

7 december 2020

Spacer bh

Alles over de spacer bh...

Het klinkt misschien wat futuristisch ‘spacer’ materiaal. Dit is een nieuwere ontwikkeling binnen de lingerie. Steeds meer merken maken mooie bh’s van spacer. Maar wat is dit precies?

Dit innovatieve materiaal is een dubbellaags schuim dat zeer licht draagt en ademend is. Er zitten kleine luchtkussentjes tussen de lagen. Het voelt dunner aan dan gewone voorgevormde cups en vormt zich naar het lichaam door de elasticiteit. Een spacer cup geeft een mooie ronde vorm en hoewel het ultralicht is geeft het voldoende steun. Ook ideaal voor vrouwen die normaal niet-voorgevormde bh’s dragen en eens iets nieuws willen proberen.

Een spacer bh moet je zelf een keer ervaren. Deze modellen dragen als een T-shirt bh, ze tekenen niet af onder strakkere kleding door de gladde cups. Toch hoeft een bh van spacer niet saai te zijn, er zijn genoeg series die een dunne spacer cup combineren met kant voor een feminiene afwerking. Ook komen deze modellen ieder seizoen in nieuwe prachtige kleuren.

Een van onze bestsellers is de  Joan Spacer bh van Mey. Dit model is gemaakt van ultrafijn, zijdemat glanzend spacer materiaal. Door de elasticiteit vormt het zich naar je lichaam en ben je zeker van een perfecte pasvorm. De ideale basic voor iedere dag!

Van Felina hebben we prachtige spacer bh's met mooi versierde bandjes. Deze bh's hebben een extra balein aan de zijkant voor nog meer steun. Onze bestseller Rhapsody komt ook ieder seizoen in een mooie nieuwe tint.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »