vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

6 mei 2024

Softball van Mey

Mey Softball

De nieuwste ondergoed serie van Mey voor heren met hoogwaardige badstof inzetstukken. Voor een droog en comfortabel gevoel. De hele dag door!

Innovatief ontwerp

Een must-have voor je garderobe! De nieuwste shorties uit de Softball-serie in zwart en wit dragen zeer comfortabel en geven je een zelfverzekerd gevoel. Dankzij een zorgvuldig afgestemde mix van katoen, polyester enelastaan is de shorty bijzonder aangenaam op de huid. Dit materiaal ken je wellicht van de succesvolle Dry Cotton serie. Deze short heeft een aansluitende pasvorm met iets langere pijpen. De zachte badstof inleg en de zacht geweven tailleband van micro-polyester zorgen voor een uitzonderlijk draagcomfort.

Softball boxershort

Deze nieuwe Mey boxershorts zijn gemaakt van ademend sneldrogend materiaal. De vochtregulerende coolmax microvezels zorgen voor een optimaal draagcomfort. De innovatieve textiellussen in de jockstrap absorberen een bijzonder grote hoeveelheid vocht. Alles om je beste stuk zacht, droog en comfortabel ingepakt te houden. Je ervaart de jarenlange expertise van Mey in de productie van ondergoed die een perfecte pasvorm garandeert.

Mey herenondergoed bij Mooi Eronder

Bij ondergoedwinkel Mooi Eronder mogen we ons gerust Mey specialist noemen. Wij zijn al jaren fan! En met een reden, want Mey biedt een topkwaliteit in combinatie met de beste pasvorm en de zachtste materialen. Ontdek ons ruime assortiment in heren ondergoed. Of kies voor een comfortabele Mey pyjama om heerlijk in te slapen. Wij verzenden gratis vanaf €40 en versturen waar mogelijk per brievenbuspost. Hier hoef je niet voor thuis te blijven, wel zo handig. Liever persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op! Of bezoek onze winkel Sarneel-Dessous in het centrum van Maastricht, herkenbaar aan de witte Mey vlag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »