vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

15 november 2021

Sloggi Actie 2021

Yes, de bekende Sloggi actie is weer van start gegaan. Tot en met 12 december ontvang je bij aankoop van drie sloggi's de vierde kado!

Sloggi

De nummer 1 slip in Europa. Al sinds de lancering in 1979 een enorm succes. Sloggi is perfect basic ondergoed voor mannen en vrouwen. De basic serie is gemaakt van katoen met een beetje stretch en komt in vele modellen en kleuren. Je mag bij ons de acties combineren. Wil je graag verschillende modellen uitproberen, of mannen en vrouwen slips combineren? Dat kan!

De Sloggi Actie

Twee keer per jaar kun je je collectie aanvullen tijdens de actie weken: 3+1 gratis. Plaats 4 artikelen van Sloggi (de volgende series doen mee: basic, romance, double comfort, control en feel sensational) in je winkelwagen en de korting wordt automatisch verrekend. Wij verzenden bovendien gratis vanaf €20 binnen Nederland! Reserveren en afhalen in onze winkel in Maastricht kan natuurlijk ook. Selecteer dan "afhalen in de winkel" tijdens het bestelproces.

Heb je nog vragen? Of vind je niet jouw favoriete Sloggi's op onze site? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder! [email protected]

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »