vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

13 februari 2023

Slaaptypes

De nieuwe collectie nachtmode komt langzaam aan binnen. Tijd om eens te kijken naar welk type slaper je bent. Want bij ieder type hoort een ander model pyjama! Zo ben je zeker van een goede nachtrust.

De buikslaper

Buikslapers liggen meestal helemaal plat op hun buik. Vaak hebben ze dan hun armen rond het kussen geslagen. Voor dit type slaper zijn daarom pyjama's zonder knopen, sierstrikjes of zakjes geschikt. Zo kan de buikslaper zonder problemen plat op de matras liggen.

De koukleum

De beste vriend van een slaaptype dat het altijd koud heeft, is hoogstwaarschijnlijk een kruik. Of een dikke deken. Kies als je een koukleum bent voor een warme pyjama, bij voorkeur met lange mouwen en een lange broek. Wij hebben warme pyjama's van badstof of velours in de selectie. Hiermee blijf je aangenaam warm. Sokken aanhouden mag ook ;)

De foetushouding

Op je zij, met opgetrokken knieën en met gebogen rug: dat is de foetushouding. In deze slaappositie voelen we ons veilig en geborgen. Kies in dit geval voor elastische nightwear, die genoeg bewegingsvrijheid biedt. Charlie Choe heeft bijvoorbeeld veel nachtmode met stretch.

De actieve slaper

Wie een actieve slaper is, wordt 's ochtends in een heel andere positie wakker dan hij 's avonds in slaap is gevallen. Voor dit slaaptype raden we daarom nachtkleding aan waarin je genoeg kan bewegen. Pyjama's met boordjes zorgen er bijvoorbeeld voor dat de nachtkleding blijft zitten. 

De zweter

In tegenstelling tot het slaaptype van de koukleum heeft het zwetende slaaptype het altijd te warm. Voor dit slaaptype raden we materialen zoals viscose en lyocell aan, omdat deze materialen vocht erg goed absorberen. Ook een pyjama met korte mouwen en broek is perfect.

Past geen enkel slaaptype bij je? Geen enkel probleem! Werp dan gewoon eens een blik op onze collectie nachtmode. Wij hebben een ruime collectie nachtkleding voor dames en nachtkleding voor heren. Daar vind je vast en zeker de perfecte pyjama. Wij hebben pyjama's voor dames en heren van Mey, Schiesser en Charlie Choe. Of loop even binnen in onze winkel Sarneel-Dessous, dan adviseren we je met plezier.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »