vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

13 november 2023

Shirts met lange mouw voor dames

Dames ondershirts met lange mouwen

Ideaal voor koude dagen of gewoon als fijne basic voor in je garderobe. Een shirt met lange mouwen is onmisbaar in je kast! Wij van ondergoedwinkel Mooi Eronder zetten onze favoriete lange shirts voor je op een rij. Van comfortabele basic tot luxe met kant.

Wool Love

Mey heeft een nieuwe luxe serie gemaakt van wol met zachte zijde. Deze fijne warme ondershirts in zwart hebben we in twee versies. Een met luxe kant versiering bij de hals en mouwen met verfijnd eyelash kant. Dit prachtige shirt is zonde om te verstoppen onder je kleding. Ook hebben we een comfortabel shirt met lange mouwen in zwart met een hoge col. Perfect voor koude dagen! Ontdek ons ruime aanbod in ondershirts gemaakt van wol en zijde bij Mooi Eronder.

Personal Fit

Schiesser Personal Fit is een unieke serie gemaakt van zachte viscose. Dit materiaal is ademend en vochtregulerend, van super elastische single jersey kwaliteit. Naast de T-shirts met ronde hals hebben we ook een zwart shirt met lange mouwen, ronde hals en aansluitende pasvorm. Bekijk alle ondershirts voor dames van Personal Fit.

Emotion

Emotion ondergoed van Mey is al jarenlang geliefd, en niet voor niets! De unieke materiaal combinatie draagt de hele dag door comfortabel en voelt zacht en soepel aan. Op je huid draag je viscose voor een ademend en natuurlijk gevoel op je huid. Aan de buitenzijde zit een glanzende zachte microvezel. Hierdoor is dit shirt met lange mouwen ideaal om te dragen onder je kleding. Verkrijgbaar in champagne of zwart. Ontdek ons ruime aanbod in Emotion ondergoed van Mey.

Luxury

Draag je liever katoen? Dat hebben we uiteraard ook. Hele fijne ondershirts gemaakt van 100% katoen heeft Schiesser in de Luxury serie. Dit zorgt voor een natuurlijk draaggevoel op de huid. De shirts hebben een ronde hals, aansluitende pasvorm en zijn zoomvrij afgewerkt. Verkrijgbaar in wit of zwart en gemaakt van zachte katoen zonder stretch. Bekijk alle modellen van Schiesser Luxury voor dames.

Dames ondershirts bij Mooi Eronder

Bij ondergoed winkel Mooi Eronder selecteren Jesse en Stephanie voor jou de musthaves van de beste merken. Zo hebben we een uitgebreid aanbod in perfect basic ondergoed voor hem en haar. Hierboven vind je onze populairste dames shirts met lange mouwen. Ideaal voor koudere dagen of als basis voor je look. We verzenden je bestelling met zorg en waar mogelijk per brievenbuspost. Hier hoef je niet voor thuis te blijven, wel zo handig! Heb je nog vragen over onze collectie dames shirts? Wij zijn gemakkelijk bereikbaar tijdens winkelopening via whatsapp, e-mail of telefoon. Neem gerust contact met ons op! Of kom gezellig langs in onze ondergoed winkel in Maastricht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »