vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

7 november 2022

Secrets hemd

Het perfecte naadloze ondergoed dat vind je in de populaire Secrets serie van Ten Cate. Iedereen die ons al een tijdje volgt weet dat wij fan zijn! En daarom hebben we onze collectie naadloos ondergoed van Ten Cate verder uitgebreid met nieuwe modellen en kleuren.

2-way hemd

Comfortabele top die je heel handig op twee manieren kunt dragen. Een heel veelzijdig kledingstuk dus! De ene kant van het hemdje heeft een V uitnsijding en de andere kant een ronde hals. Zo heb je altijd een naadloze top die perfect onder je kleding past. Uiteraard is dit hemd weer mooi naadloos afgewerkt en gemaakt van een ademende, soepele polyamide blend. Verkrijgbaar in meerdere basiskleuren zoals offwhite, donkerblauw, zwart en huidskleur.

* Doe mee met onze winactie op facebook en instagram en win een 2-way hemdje! Geldig tot 11 november 2022.

High Leg

Deze comfortabele naadloze damesslip is ruimer uitgesneden bij de beenopening en komt hoog in de taille. Dankzij de platte geplakte naden tekent de slip niet af onder je kleding en deze high leg high waist slip draagt als een tweede huid. Deze tailleslip biedt je optimale bewegingsvrijheid en heeft een katoenen kruisje voor een natuurlijk draaggevoel. Verkrijgbaar in offwhite of zwart. 

Nuturals

Dit voorjaar introduceerde we prachtige nieuwe huidskleuren die mooi staan bij iedere huid geinspireerd op noot tinten. De nieuwste aanwinsten zijn de kleuren: almond en pecan. Almond is de lichtste kleur die we nu in het Nuturals assortiment hebben en pecan is een mooie warme bruintint (zit tussen hazelnut en coconut in). Liever een printje? Kies dan de trendy dierenprint animal. Past perfect bij de nieuwe nuturals kleuren maar wacht niet te lang want op=op.

Cotton

Je geliefde midi, maxi, short en spaghetti hemd van de Secrets serie in zwart maar dan in katoen! Dit fijne naadloze ondergoed wordt nu ook gemaakt in pima-katoen voor een natuurlijk gevoel op je huid. De Cotton Secrets zijn erg zacht, vormvast en de kleur blijft lang mooi. Ook hebben deze slips een lange levensduur door de sterke en langere vezels (35% langer dan gewoon katoen).

Uiteraard hebben we onze bestsellers Secrets Maxi tailleslip, Secrets midi heupslip, Secrets short en de spaghettitop op voorraad in alle nuturals kleuren en de basickleuren: offwhite, donkerblauw, zwart en rood. Bekijk ons ruime assortiment Ten Cate Secrets naadloos ondergoed hier online. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »