vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

5 december 2022

Rose Wine

"Oh wat zit dit comfortabel!"

Deze reactie horen we geregeld bij het passen van de Anita bustier Lotta. En deze bestseller is nu verkrijgbaar in een prachtige tijdelijke kleur: rose wine.

Deze bustier heeft geen beugel en heeft een soepele, elastische band. Lotta bratop sluit op de rug met meerdere haakjes en de schouderbandjes zijn verstelbaar. De foamcups bieden steun maar kunnen ook verwijderd worden. Gemaakt van 97% polyamide en 3% elastan, wassen op maximaal 40 graden, niet geschikt voor de droger. 

Ben je op zoek naar een comfortabele bh waarin je ook protheses kunt plaatsen? Deze bustier is ook geschikt als prothesebh. Lotta heeft speciale hoesjes aan de binnenkant van de bh, hier kun je borstprotheses doen en deze blijven vervolgens goed op hun plek zitten.  

Ervaar zelf het hoge draagcomfort van de Lotta bratop van Anita! Verkrijgbaar in de maten S t/m XL. De kleur rose wine is slechts tijdelijk beschikbaar, ontdek ook de basiskleuren zwart, huid en lotus. Bekijk meer lingerie van Anita since 1886 hier online bij Mooi Eronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »