vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

15 augustus 2022

Rosa Faia

Wat zijn we blij met onze nieuwe aanwinst: Rosa Faia. Dit fijne bh merk (van Anita) staat voor modieuze lingerie. Bestseller Softbh Twin bestaat al ruim twintig jaar en blijft nog altijd populair. Deze topper komt dan ook nog geregeld in nieuwe kleuren of met een moderne print.

Maar het merk is ook innovatief en komt telkens met nieuwe lijnen. Zoals de Joy bh met trendy luipaarden print in de kleur jungle. Aan ieder detail is gedacht zoals de tweekleurige versierde schouderbandjes. Deze voorgevormde spacerbh is een van de musthaves uit de nieuwste collectie. Verwacht september 2022!

Colette is geïnspireerd op de schrijfster die aan het begin van de 20e eeuw leefde in Parijs. Deze softbh met ademende spacercups in zwart heeft een elegante look met triangel snit en driekleurig kant aan de zijkant en doorlopend in de schouderbandjes.

Rosa Faia dankt haar naam aan de volgorde van klinkers in Portugese vrouwennamen. Het merk is trendy en hoort bij familiebedrijf ANITA. Zij maken al meer dan 130 jaar lingerie en kennen de wensen van vrouwen dus als geen ander.

Ontdek onze selectie Rosa Faia en Anita bh’s hier met bestsellers als de Twin Softbh, Lace Rose en Colette softbh.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »