vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

25 april 2022

Reviews

Wij streven naar de beste service maar je hoort pas of je de verwachtingen nakomt (of nog beter: overtreft) als je klanten om hun mening vraagt. Best spannend om te doen maar heel belangrijk. Zeker als je online winkelt bent je benieuwd bij wie je koopt. En hoe kun je beter zien of een webshop tevreden klanten heeft dan door reviews te lezen.

Wij zijn aangesloten bij KiYoh dat voor ons de reviews verzameld. Na een bestelling ontvangt de klant een mail met de vraag om ons te beoordelen door middel van 2 vragen. Dit kost je maar dertig seconden werk en je doet ons er een groot plezier mee! Als bedankje ontvang je 25 punten op je Mooi Eronder account waarmee je voor korting spaart.

Op dit moment scoren wij dus een 9.6 gemiddeld waar wij heel erg trots op zijn. Zo hebben wij nu 5 gele sterren bij Google. Dit houdt ons gemotiveerd om te blijven streven naar de maximale service. Persoonlijk advies, mooi ingepakt pakket en snelle verzending. Ook werken wij iedere dag hard aan onze site om deze nog beter te maken.

Dus wil je ons graag helpen? Neem dan even de moeite om op de link te klikken in de mail die je een paar dagen na je bestelling ontvangt. Wij zijn heel benieuwd naar je mening!

Wil je nu al iets aan ons kwijt? Bel/ app naar 043-8522345 gerust of stuur een mailtje naar [email protected] 

- Jesse & Stephanie 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »