vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

26 april 2021

Pure Second me

Nieuw in onze collectie: Mey Pure Second Me

Na het succes van de naadloze slips van Second me en de katoenen Second me natural is deze serie uitgebreid met fijne bustiers en hemden. Naadloos dankzij de clean cut techniek en daarmee perfect te dragen onder je kleding zonder dat het aftekent.

Bustiers

Deze comfortabele bh-tops zijn naadloos en zonder beugel, je voelt deze bustier de hele dag niet zitten! Dankzij de pads creëer je een mooi decollete maar deze kun je er ook gemakkelijk uithalen. Gemaakt van zachte microvezel, die draagt als een tweede huid. Deze bustiers hebben geen sluiting en worden over het hoofd aangetrokken. De brede schouderbandjes snijden niet en zorgen voor voldoende steun.  Verkrijgbaar in de kleuren wit en huid.

Lees in de tabel de juiste maat af:

Maat657075808590
Cup AXSXSSMML
Cup BXSXSSLLXL
Cup CXSSSLLXL
Cup DXSSMLLXL
Cup ESSMXLXLXL

Hemden

Fijne basic tops die naadloos zijn afgewerkt (clean cut) en gemaakt van zeer zacht en soepel materiaal. de katoen-modal mix geeft je een natuurlijk gevoel op je huid. Met aansluitende pasvorm en ronde hals en verkrijgbaar in wit en huid en in combinatiematen: Maat 1 = 34/36, maat 2= 38/40, maat 3=42/44 en maat 4 = 46/48. Plus in de tijdelijke kleur Aronia die perfect past bij de Mey Lingerie uit de Joan serie. Hierbij geldt op=op.

Ontdek de gehele Mey second me serie hier bij Mooi Eronder, de webwinkel voor al je basic ondergoed.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »