vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

14 augustus 2023

Perfect voor de zomer: Dry Cotton

Mey Dry Cotton voor mannen

Nu we midden in de zomer zitten is dit ondergoed voor heren onmisbaar in je garderobe. Maar ook als je op vakantie gaat naar warme oorden dan moet je deze onderkleding absoluut in je koffer.

Over Dry Cotton

Mey Dry Cotton is gemaakt van Coolmax microvezels in combinatie met katoen. Dit zorgt ervoor dat je geen last hebt van vervelende zweetplekken in je shirt en de hele dag een fris gevoel hebt. Perfect om in te pakken voor je vakantie!

Bestsellers Dry Cotton

  • Mey heren T-shirt met hogere opstaande boord in wit. Dry Cotton ondershirts met de hele dag een fris gevoel. Een van onze meest verkochte shirts met mooie hoge boord.
  • Mey heren boxershort met coolmax micro-vezels. Dry Cotton short van ademend materiaal, met perfecte pasvorm en zonder zijnaden. Verkrijgbaar in wit en zwart.
  • Mey mouwloos shirt voor heren met kleine V-hals, Dry Cotton ademende stof dankzij de coolmax microvezels. Perfect ondershirt zonder mouwen in wit gemaakt van 57% katoen, 38% polyester en 5% elastaan

Mey ondergoed bij Mooi Eronder

Bij Mooi Eronder zijn we fan van het merk Mey. Wij mogen ons dat ook absoluut Mey specialist noemen met een zeer ruime collectie voor dames en heren. Mey is een Duits ondergoed merk dat al sinds 1928 bestaat. Deze jarenlange expertise zie je terug in de kwaliteit en pasvorm. Daarnaast is Mey ook zeer duurzaam met productie in Europa, herbruikbare materialen en een roulatiesysteem in hangers.

Bij Mooi Eronder bestel je gemakkelijk je favoriete Mey ondergoed, waaronder een groot assortiment in Dry Cotton onderkleding voor mannen, online. We verzenden gratis vanaf €30 en pakken je bestelling met zorg in. Je ontvangt altijd een track & trace code waarmee je je pakket kunt volgen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »