vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

18 mei 2020

Over Stephanie

Stephanie is opgegroeid tussen de onderbroeken. Haar ouders zijn in 1983 begonnen met Sarneel-Dessous in de Platielstraat. Ze ging vroeger al mee op inkoop en mocht helpen bij het inpakken van cadeautjes. Toch leek het er lang op dat zij een ander pad zou gaan kiezen.

Na de middelbare school en een mooie reis besloot ze om niet voor het ondernemerschap te gaan maar geschiedenis te studeren in Utrecht. Een hele andere keuze waar haar interesse voor het verleden en andere culturen samen komen. Verschillende stages volgden waaronder een in Nepal en een afstudeerproject bij het Tropenmuseum.

Hoewel de culturele sector zeer interessant is, begon het tijdens een langere reis te kriebelen om iets zelf op te zetten. Jesse leek dit ook een goed idee en het lag voor de hand om Sarneel-Dessous te heropenen. Zo geschiedde: op 24 mei 2014 werd Sarneel-Dessous na een afwezigheid van 6 jaar weer geopend in Maastricht.

De juiste keuze blijkt nu, want we doen dit werk met heel veel plezier! Stephanie heeft meerdere lingerie styling cursussen gevolgd en kan je goed adviseren bij de keuze voor de juiste bh. Maar ook bij het helpen van de perfecte onderbroek helpt ze je graag. Haar favoriet? Ten Cate secrets. Dit zijn heerlijke naadloze onderbroeken die perfect onder strakkere kleding gedragen kunnen worden. En met de ruime keuze in modellen zit er altijd wel een favoriet tussen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »