vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

31 januari 2022

Over ons

Misschien volg je ons al een tijdje maar wie weet bezoek je onze site voor het eerst. Tijd voor een nieuwe voorstelronde. Want wie zijn Stephanie en Jesse van Mooi Eronder?

Stephanie is opgegroeid tussen de onderbroeken. Haar ouders hadden al van kleins af aan een ondermode speciaalzaak in het centrum van Maastricht. Op haar achttiende besloot ze een jaar naar het buitenland te gaan. Het werd een prachtige reis door Nieuw-Zeeland en Australië. Hierop volgend leek een opleiding in toerisme de juiste keuze, waarna ze een jaar later de overstap maakte naar de studie geschiedenis aan de Universiteit van Utrecht. 

Dit is ook de plek waar ze Jesse heeft ontmoet. Jesse is opgegroeid in een dorpje in de buurt van Breda en besloot na het VWO om geschiedenis te studeren. Aangestoken door het reisvirus van Stephanie gingen ze na het afronden van de master een mooie reis samen maken. Met de trein van Utrecht naar Vietnam, dwars door Rusland, Mongolië en China. Fantastisch was het! Maar na terugkomst wilden ze settelen in Maastricht en lagen de banen voor historici niet voor het oprapen.

Zelf ondernemen dat is wat ze wilden. De winkel Sarneel-Dessous heropenen lag voor de hand. Dezelfde locatie in de Platielstraat was beschikbaar en zo gingen we ons verdiepen in de wereld van basic ondergoed. In mei 2014 werd de winkel feestelijk geopend en zo was de naam Sarneel weer terug te vinden in het centrum van Maastricht.

Nu bijna acht jaar later is er veel gebeurd. Naast de winkel is de webshop Mooi Eronder opgezet en hebben wij twee lieve kindjes gekregen. Onze dochter Liz is geboren in maart 2018 en onze zoon Jens in oktober 2020. In onze vrije tijd gaan we graag samen naar het park om te wandelen of fietst onze dochter op het Vrijthof. Daarnaast puzzelt Jesse graag, en dan geen kleine puzzels. Op dit moment is hij bezig met een puzzel van 9000 (!) stukjes. Stephanie zit op vrije momenten graag achter de naaimachine om kleertjes te maken voor de kinderen. 

Iedere dag werken we met veel plezier in onze winkel en verder aan onze webshop. Heb je vragen? We voorzien je graag van advies. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »