vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

17 augustus 2020

Over Jesse

Huh, een man in de winkel?

Dat horen we vaker. Het is immers niet geheel gebruikelijk om een mannelijke verkoper tegen te komen in een lingeriewinkel. Bij ons is het echter niet zo vreemd. De helft van ons assortiment is namelijk voor heren.

Sarneel-Dessous is dan ook geen standaard lingeriewinkel. Wij spreken eerder van een ondermode speciaalzaak. Een winkel waar vrouwen, maar zeker ook mannen, terecht kunnen voor hun basic ondergoed. Wij verkopen niet alleen lingerie setjes maar hebben een ruime keuze in basis slips, shirts en nachtmode. Ook voor heren.

En hoe komt Jesse dan specifiek in de wereld van het ondergoed terecht? Omdat hij Stephanie tegenkwam tijdens zijn studie in Utrecht.  En Stephanie is opgegroeid tussen de onderbroeken omdat haar ouders een winkel in ondermode hadden. Toen we samen naar Maastricht verhuisden en een winkel wilden starten was de keuze om Sarneel-Dessous voort te zetten snel gemaakt.

Jesse is nu helemaal thuis in de wereld van textiel. Vol passie adviseert hij onze klanten op het gebied van ondermode. Want goed ondergoed is de basis voor iedereen! Zijn eigen favoriet: Mey Dry Cotton. Hele fijne T-shirts die goed vocht opnemen en de hele dag heerlijk zitten.

Dus voor al onze nieuwe klanten: niet schrikken als je Jesse ziet staan. Hij is juist een bevlogen vakidioot als het op onderkleding aankomt. Jesse helpt je graag met het vinden van de juiste onderbroek!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »