vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

3 juli 2023

Opruiming -- Sale -- Solden -- Oetverkoup

Ondergoed met korting

Deze zomer hebben we weer onze Super Sale! Je favoriete ondergoed en nachtkleding van Mey, Schiesser, HOM, Felina en andere top merken voor een aantrekkelijke prijs.

Je vind onze opruiming zowel in de winkel Sarneel-Dessous in het centrum van Maastricht maar ook online! We hebben hiervoor speciale sale pagina's. Een voor dames ondergoed opruiming en voor heren ondergoed opruiming. Vervolgens kun je met ons nieuwe filter systeem makkelijk zoeken op bijvoorbeeld maat, kleur, merk of categorie.

Uitverkoop basic ondergoed

Vrees niet, we gaan niet stoppen! Maar we maken in de zomermaanden wel plaats in onze winkel en magazijn voor de nieuwe herfstcollectie. Daarom bieden we dames ondergoed, heren ondergoed, dames nachtkleding, heren nachtkleding etc. met een aantrekkelijke prijs aan.

Bij onze Super Sale geldt op = op. Dit zijn onze laatste stuks in tijdelijke seizoenskleuren of uitlopende series. Wacht dus niet te lang. Uiteraard verzenden we vanaf €40 gratis binnen Nederland. We pakken je pakket met liefde in en proberen waar mogelijk met brievenbuspost te versturen.

Mey ondergoed met korting

Als Mey Specialist hebben we natuurlijk ook voor Mey ondergoed en nachtkleding voor dames en heren met korting. Gebruik de filters om op Mey artikelen te zoeken en zo profiteer je van de beste prijs. Ook hierbij geldt, twijfel niet te lang want enkel voorradig zolang de voorraad strekt.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Jesse en Stephanie. Je kunt ons bellen, appen of mailen. Wij helpen je graag verder!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »