vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

17 juli 2023

Onmisbaar in je garderobe: de onderjurk

De basis voor je outfit: een onderjurk

Vaak zijn jurken niet meer gevoerd. Dit kan er voor zorgen dat je jurk doorschijnt. Daarom is een bodydress onmisbaar n je garderobe. Deze kun je onder elke jurk dragen en zorgt ervoor dat je jurk mooier valt. De basis voor je look!

Mey Emotion bodydress

De Mey Emotion serie is al jaren een van onze bestsellers in dames ondergoed. Hemden en slips gemaakt van zachte katoen en viscose. En dus ook in handige onderjurken. De materiaal combinatie is uniek te noemen. Door het speciale breiproces draag je de ademende viscose op je huid en zit een gladde, glanzende microvezel aan de buitenzijde. Zo valt je onderjurk soepel en plakt het niet tegen je lijf.

Korte of lange onderjurk

Afhankelijk van je jurken kun je kiezen uit twee lengtes. Een lengte komt tot op de knie, de andere is een maxi onderjurk met handige zijsplitten. Idealiter eindigt je onderjurk 5 cm boven je gewone jurk. Zo blijft je bodydress onzichtbaar onder je kleding.

Voordelen van een onderjurk

  • voorkomt doorschijnen
  • je jurk draagt comfortabeler
  • bovenkleding valt mooier

Onderjurk en onderrok

De Mey Emotion bodydresses zijn niet alleen verkrijgbaar in twee lengtes maar ook in verschillende kleuren. Zo is er altijd wel een onderjurk die perfect onder je jurk past. De kleuren zijn champagne/ivoor, donkerblauw, huidskleur (cream tan) en zwart. Onder een witte jurk adviseren wij altijd de kleur cream tan omdat deze niet doorschijnt. De lange onderjurken komen in huidkleur, champagne en zwart.

Liever een onderrok? Dat kan ook! In de serie Mey Maxima hebben wij een fijne onderrok van viscose. Deze rok valt soepel en heeft een mooie aansluitende pasvorm. Het zachte soepele materiaal van 100% viscose is antistatisch en plakt niet. Mey Maxima onderrok is verkrijgbaar in zwart of bailey (zachte huidskleur). Ontdek ons ruime aanbod van Mey bij Mooi Eronder. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. Dit kan gemakkelijk via onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar per telefoon, whatsapp en mail. Wist je dat we gratis verzenden vanaf €40? Wij pakken je bestelling met zorg in en waar mogelijk per brievenbuspost.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »