vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

23 oktober 2023

Ondergoed van 100% katoen

Dames en heren ondergoed van katoen

Een natuurlijk draaggevoel. Dat ervaar je met ondergoed gemaakt van 100% katoen. Aangenaam zacht, ademend en natuurlijk. Hoewel veel ondergoed tegenwoordig een mix is van katoen met elastaan of met een microvezel hebben we uiteraard ook nog ondergoed gemaakt van 100% katoen. Wij zetten alle opties voor je op een rijtje

Heren ondergoed Noblesse

Klassiek ondergoed voor mannen van Mey. Deze Noblesse serie bestaat al jaren én met een reden! Perfecte pasvorm, klassieke snit en gemaakt van 100% katoen. Onze bestsellers zoals het singlet met ronde zoom en de slip met gulp zijn al jaren geliefd. Verkrijgbaar in de kleur wit van maat 5 t/m 8.

Casual Cotton hemden en T-shirts

Comfortabele ondershirts van Mey met een moderne look. De Casual Cotton is een nieuwe lijn gemaakt van 100% katoen (de slips en shorts hebben wel een klein percentage elastaan). Er is een ruime keuze aan singlets, tanktops en T-shirts. Zo is er altijd wel een ondershirt dat bij je outfit past!

Dames onderhemden Schiesser

De populaire ondershirts voor dames van Schiesser uit de Luxury serie zijn gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in wit en zwart. Afgewerkt met een mooie satijnen rand zodat het geen probleem is als je hemd te zien is. Zonder zijnaden en zonder zoom voor een optimaal draagcomfort. Ontdek de geliefde Luxury serie van katoen van Schiesser.

Calida Iconics

Prachtige dames slips met elegant kant én gemaakt van 100% katoen van top kwaliteit. Onze meest recente toevoeging aan de collectie is een geliefde slip die Calida al jaren in de collectie heeft onder de naam Lycraspitze. Verkrijgbaar in twee modellen en in wit of zwart. Comfortabel damesondergoed met een luxe uitstraling dankzij de hoge kwaliteit en luxe kanten afwerking.

Ondergoed van katoen bij Mooi Eronder

Bij ondergoedwinkel Mooi Eronder selecteren we de musthaves op het gebied van ondergoed voor je bij de beste merken. We bieden een ruime keuze aan in onderkleding voor dames en heren, óók van 100% katoen. Heb je vragen over onze collectie? Stel gerust je vraag via onze klantenservice. We staan je graag te woord per telefoon, e-mail of whatsapp!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »