vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

14 maart 2022

Nuturals Secrets

Onze bestseller Secrets van Ten Cate komt in prachtige nieuwe kleuren dit voorjaar: de nuturals. Met deze collectie wil Ten Cate inspelen op de trend om verschillende huidskleuren te laten zien. De kleuren zijn op zichzelf zo mooi dat ze op iedere huid mooi staan. De kleuren zijn hierbij geinspireerd op verschillende nootkleuren. Vandaar de namen: Walnut, Coconut en Hazelnut.

Het naadloos ondergoed van ons Nederlandse merk Ten Cate is al jarenlang populair. Zelf omschrijven ze deze serie als "vrouwelijk zonder getut". De perfecte basics voor onder iedere outfit met maximaal comfort en zonder af te tekenen. De slips en hemden zijn afgewerkt zonder dikke naad en met zachte flockrand aan de binnenkant. Gemaakt van een ademende polyamide-blend zodat je ondergoed draagt als een tweede huid.

De Nuturals zijn meerdere prachtige tinten verkrijgbaar in de modellen: midi, maxi, short en als spaghettitop. De eerste drie kleuren: hazelnut, coconut en wild nut zijn nu in onze webshop verkrijgbaar. De andere kleuren walnut en pinknut volgen snel dit voorjaar!

Ontdek de al het Secrets naadloze ondergoed van Ten Cate online bij Mooi Eronder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »