vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

8 mei 2023

Nieuwe Secrets

Ten Cate Secrets

De nieuwe voorjaarskleuren zijn er! Hiermee ervaar je meteen een zomers gevoel. En nog beter we hebben ook Secrets Lace met verfijnd kant en Secrets Specials gemaakt van zachte modal.

Bestseller naadloos ondergoed

Het is allang geen geheim meer. De Ten Cate Secrets zijn de perfecte naadloze slips en tops voor vrouwen. Dit dames ondergoed tekent niet af onder je kleding en blijft dankzij de zachte flockrand perfect zitten. Naast de basic kleuren: offwhite, rood, navy en zwart en alle nuturals tinten zoals almond, walnut, coconut en hazelnut hebben we prachtige tijdelijke seizoenskleuren

  • Swirle soft pink
  • Dove blue
  • Purple

Verkrijgbaar in meerdere modellen zoals de geliefde high waist. Deze maxi slip is onze bestverkochte slip die fijn hoog in de taille komt. Maar je kunt ook kiezen voor het halfhoge model midi of het shortje met een kort pijpje. Je set maak je compleet met een bijpassende spaghetti top en 2-way hemdje.

Secrets Lace

Het naadloze Secrets ondergoed van Ten Cate met kant is vernieuwd! Dit kant is verfijnder voor een nog vrouwelijkere en elegantere look. Gemaakt van een soepele, ademende polyamide blend en ideaal om te dragen onder je kleding. Nu verkrijgbaar in nieuwe voorjaarskleuren. Wacht niet te lang want op=op.

Secrets Specials

Heerlijk zacht de nieuwe Secrets gemaakt van modal met een prachtige glans. Modal is een zeer sterke vezel die zijdezacht aanvoelt. Daarnaast neemt modal nog eens 50% meer vocht op in vergelijking met katoen. De Secrets Special modellen zijn extra elegant dankzij de verfijnde afwerking met kant. Voor een luxe gevoel op je huid.

Basic ondergoed bij Mooi Eronder

Bij Mooi eronder vindt je altijd de nieuwste kleuren en prints in dames ondergoed. Wij selecteren voor jou de musthaves voor het nieuwe seizoen van de beste merken. Jesse en Stephanie helpen je graag bij het vinden van jouw favoriete ondergoed. Van jouw online bestelling maken we een feestje. Zo pakken we je order met zorg in en ontvang je altijd een kleine attentie erbij. Heb je nog vragen? Neem dan gerust sar met ons op! Ook kun je onze winkel Sarneel-Dessous bezoeken in het centrum van Maastricht. We kijken uit naar je komst!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »