vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

14 juni 2021

Nieuwe Mey look

Mey heeft een nieuwe look! Nieuw modern logo, andere verpakkingen, hernieuwde slogan maar nog altijd de vertrouwde kwaliteit en pasvorm.

Sommige dingen moet je niet veranderen. Al sinds de oprichting van het bedrijf, 93 jaar geleden, staat het streven naar de hoogste kwaliteit centraal. Hierbij worden mens en natuur niet uit het oog verloren, duurzaamheid is hierbij altijd belangrijk geweest. Dit komt ook terug in de nieuwe slogan: speaking quality. De jarenlange ervaring is terug te zien door de toevoeging van het oprichtingsjaar 1928 in het logo.

Na het jarenlange vertrouwde magenta & oranje bij het Mey logo is het nu tijd voor een nieuw kleurenpalet. Iedere serie krijgt een eigen pasteltint, zo is in één oogopslag duidelijk welke artikelen bij elkaar horen en van hetzelfde materiaal gemaakt zijn.

De verpakkingen hebben ook een hele nieuwe look & feel. Een witte achtergrond met een duidelijke foto van het product in combinatie met de belangrijkste informatie. Aan de zijkant van de verpakking wordt het productieproces duidelijk, hier is Mey heel transparant over. Aan de achterkant vind je overige informatie zoals het wasvoorschrift, certificaten en uitgebreide materiaalinformatie. Ook wordt dankzij de nieuwe verpakkingen plastic bespaard doordat er geen gebruik meer gemaakt wordt van polybags bij verschillende series zoals Noblesse en Mey 2000.

Tot slot zijn ook de hangtags vernieuwd van Mey. Deze luxe ogende labels geven je dezelfde informatie als de nieuwe doosjes. Herken jouw favoriete serie aan de kleur en lees meer over de kenmerken van het product. Ook zit er een mooi glanseffect in het Mey logo.

Wij zijn heel enthousiast over de nieuwe look van Mey! Kom gerust eens langs in onze winkel waar we zeer ruime keuze hebben in Mey ondergoed voor dames en heren. Of ontdek ons aanbod online bij Mooi Eronder voor dames en heren.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »