vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht
0
vóór 16:00 besteld is vandaag verstuurd
gratis verzending vanaf €40 binnen NL
afhalen mogelijk in onze winkel in Maastricht

7 augustus 2023

Nieuwe kleuren bustier Lotta

Lotta bustier

"Wow dit zit comfortabel!" hoor ik als een klant onze Anita Lotta bratop aan probeert. Deze fijne bustier zonder beugels zit de hele dag heerlijk. Dankzij het soepele materiaal en perfecte pasvorm voel je bijna niet dat je een bh draagt. En wegens succes komen er weer nieuwe kleuren bij!

Nieuwe kleuren Lotta

  • Berry
  • Chrystal
  • Sky Grey

Deze kleuren laten zich het beste omschrijven als donker taupe, zacht champagne kleurig en blauw grijs. De basiskleuren desert (huidkleur), zwart en lotus (roze) blijven ook in onze collectie. Net als de Lynn bustier, een fijne comfortabele bratop zonder beugels maar met een voorsluiting. In plaats van een haak-oogsluiting op de rug heeft de Lynn bustier een rits aan de voorkant. De maatvoering is heel simpel: S-M-L-XL-XXL.

Anita since 1886

Anita is hét merk als je op zoek bent naar een bh zonder beugel vanwege de jarenlange expertise. Een optimale steun is hierbij van groot belang en bij Anita weet je zeker dat de pasvorm perfect is. Anita Care is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die te maken krijgen met borstkanker. Anita wil deze vrouwen graag ondersteunen tijdens deze moeilijke situatie. De Lotta bustier is geschikt voor de eerste verzorging, na een deeloperatie en voor een protheses.

Ondergoed winkel Mooi Eronder

Bij Mooi Eronder ben je aan het juiste adres voor al je basic ondergoed voor dames en heren. Wij selecteren de musthaves voor jou bij de beste merken. Ondergoed is immers het eerste wat je aantrekt en dicht op de huid draagt. Comfortabel is hierbij ons sleutelwoord. Je bestelt bij ons heel gemakkelijk online, we verzenden gratis vanaf €40. Waar mogelijk versturen we met brievenbuspost en je zending wordt met zorg ingepakt. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »